Vikten av att spärra en borttappad nyckelbricka

2013-08-21

Vi närmar oss med stormsteg ettårsjubileum av vårt inpasseringssystem. De tekniska problemen har varit väldigt ringa och känslan är att införandet gått väldigt smidigt. Vi har (peppar peppar) inte heller efter införandet haft några oönskade påhälsningar vilket vi alla såklart är mycket glada över. Men ett system som vårt inpasseringssystem kan vara väldigt sårbart varpå styrelsen vill påminna om vikten av att omgående spärra en förlorad nyckelbricka. En borttappad men fortfarande aktiv nyckelbricka är precis lika farlig som en gammal traditionell nyckel, fast med den stora skillnaden att en enskild nyckelbricka går att inaktivera och då göras obrukbar.

Styrelsen vill uppmana alla att kontinuerligt kontrollera att ingen bricka gått förlorad. Att skriva ner numrera på samtliga brickor är en god idé, vilket underlättar att identifiera vilken bricka som skall spärras vid förlust. Om man inte beställt fler brickor så har som standard 3 brickor per lägenhet delats ut.

Vid förlorad bricka kontakta styrelsen genom vårt kontaktformulär här på hemsidan, ange brickans nummer, namn, adress och gärna lägenhetsnummer.